Publicações

 

Artigo científico:

Caldeira I., Vitória C., Anjos O., Fernandes T.A., Gallardo E., Fargeton L., Boissier B., Catarino S., Canas S. (2021). Wine spirit ageing with chestnut staves under different micro-oxygenation strategies: Effects on the volatile compounds and sensory profile. Applied Sciences, 11, 3991.

DOI: https://doi.org/10.3390/app11093991

 

 

Clique na imagem para abrir o Artigo

Caldeira et al 2021 Applied Sciences


 

 

Artigo científico: 

Canas S., Danalache F., Anjos O., Fernandes T.A., Caldeira I., Santos N., Fargeton L., Boissier B., Catarino S. (2020). Behaviour of low molecular weight compounds, iron and copper of wine spirit aged with chestnut staves under different levels of micro-oxygenation. Molecules, 25, 5266-5291.

DOI: https://doi.org/10.3390/molecules25225266

 

 

 

 

Clique na imagem para abrir o Artigo

Canas et al 2020 Molecules

Lider

 

Logo INIAV

 

Parceiros

 

Imagem1 espaçoImagem2Imagem3 Imagem4
Imagem5  Imagem6  

 

Com a colaboração de

vivelys logo